GOEDGEKNOT

Goedgeknot brengt eigenaars van kleine landschapselementen zoals knotbomen, houtkanten en hakhoutbosjes in contact met de vrijwillige knotters van de Regionale Landschappen. Zij doen de werken gratis in ruil voor het hout.

Heb je hout in de aanbieding?

Vul dan een aanvraag in voor jouw knotboomhoutkant of hakhoutbosje op www.goedgeknot.be . Wij brengen je in contact met een knotter. Jullie spreken af wanneer er geknot wordt, hoe de knotter je terrein betreedt en waar de takkenhopen voor het snoeihout komen. De knotter krijgt het brandhout (dikke takken) en stapelt het snoeihout (dunne takken die hij niet kan gebruiken) op. Als eigenaar sta je in voor de verwerking van het kleine takafval. Dit kan bijvoorbeeld door deze te verwerken in een takkenmuur, vlechtwand,... of ze te verhakselen.

Ben je op zoek naar hout?

Kan je vakkundig houtkanten afzetten en bomen knotten? Registreer je dan als knotter op www.goedgeknot.be

Wil je weten wat in aanmerking komt, wat de voorwaarden zijn of heb je nog vragen?

Meer info over wat wel en geen knotboom is, vind je op www.goedgeknot.be . Heb je nog bijkomende vragen of opmerkingen, richt je dan tot onze medewerkers Paul Haustraete (paul.haustraete@rlva.be) of Gus Van Hoeck (gus.van.hoeck@rlva.be) .