de vlaamse ardennen dagen je uit

 

25 jaar RLVA
Op 8 juli vieren we ons 25 jarig bestaan met een gezinshappening en een challenge ten voordele van Streekmotor 23. Al een kwart eeuw zetten we onze schouders onder tal van projecten die het prachtige landschap van de Vlaamse Ardennen ten goede komen, en dat mag gevierd worden. We nodigen jullie dus graag uit op ons zomerevenement dat zal doorgaan op 8 juli 2017 in het recreatiedomein het Kluisbos.

Het zomerevenement bestaat enerzijds uit een gezellige familiedag met een familie-challenge ‘kleine Helden van de Vlaamse Ardennen’ gericht op gezinnen met hun kinderen, en anderzijds uit een teamchallenge ‘grote Helden van de Vlaamse Ardennen’ voor bedrijven en vriendengroepen ten voordele van Streekmotor23.

 

Familiedag 'kleine Helden van de Vlaamse Ardennen'

De familiedag ‘kleine Helden van de Vlaamse Ardennen’ heeft een gratis en doorlopend (11u – 21u) programma waarbij we het recreatiedomein omtoveren tot een leuke setting, waar tal van avontuurlijke uitdagingen op jullie liggen te wachten, maar waar je ook gewoon gezellig kan komen vertoeven. Inschrijven voor de familiedag is niet nodig, enkel voor een kant-en-klare picknickmand en voor de barbecue is vooraf inschrijven vereist.

 

programma

  • 11u – 13u30 : gezellige picknick

Wij nodigen iedereen uit om samen te komen picknicken! Breng je eigen gevulde picknickmand mee, en wij zorgen voor de rest… we spreiden alvast vele picknickkleedjes en strobalen uit en zorgen voor een gepast streepje muziek en enkele gezellige hoekjes. Dranken kunnen ter plaatse worden gekocht.

  • 13u30 - 17u00 : Avonturenparcours voor jong en minder jong (gratis)

De activiteiten voor de familie-challenge vinden doorlopend plaats en staan in het teken van de 5 natuurelementen : vuur, water, aarde, wind en hout. Je overlevingstechnieken worden op de proef gesteld en wie er uiteindelijk in slaagt om de 5 elementen te temmen, mag zich voor eeuwig een ‘kleine held van de Vlaamse Ardennen’ noemen. De workshops zijn voorzien voor groot en klein (vanaf 6 jaar), maar ook de allerkleinsten kunnen zich amuseren op het speelpleintje, op het springkasteel en aan de grimestand.

  • 13u30 en 15u15 Vertelwandeling

Jan De Zitter neemt je mee op sleeptouw doorheen het Kluisbos voor een spannende wandeling. Korte wandeling met vertrek om 13u30 en 15u15. Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

  • 18u00 : BBQ

Schuif mee aan tafel voor onze gezellige BBQ (vlees of vegetarisch, 17 euro volw., 8 euro kind).
Meer info en inschrijven: https://goo.gl/forms/vYb3ACGLEhMs5Bg92 Inschrijven kan nog tot dodnerdag 6 juli om 16 uur.

 

Teamchallenge23 'Helden van de Vlaamse Ardennen'

Zin in een dagje amusement samen met vrienden of collega's? Dan is Teamchallenge23 iets voor jou. Teams van vier personen (vrienden of collega's) strijden om de ware titel 'Helden van de Vlaamse Ardennen'. Het gaat niet om de sterkste of de snelste, maar wel over teamkracht, avontuur, uitdaging en oriëntatie. Amusement verzekerd... in en rond het Kluisbos. De opbrengst van Teamchallenge23 gaat naar de projecten van Streekmotor23. Het streekfonds van de 23 gemeenten van Zuid-Oost-Vlaanderen (www.streekmotor23.be).

 

programma

  • 9u – 10u : onthaal en ontbijt
  • 10u – 12u30 : briefing en challenge deel 1
  • 12u30 – 13u30 : lunchpauze (broodjes)
  • 13u30 - 16u00 : challenge deel 2
  • 17u00 : prijsuitreiking
  • 18u00 : BBQ

De prijs voor deelname aan de team-challenge: 75 euro per persoon (deelname aan de teamchallenge, broodjeslunch en BBQ) voor iedere deelnemer.
Alle info via Streekmotor 23 : Stefanie Albers T 055 20 72 65 of stefanie.albers@streekmotor23.be .
inschrijvingen hiervoor zijn afgerond.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren