Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen zoekt een medewerker natuur en landschap!

Deze vacature is afgesloten. Solliciteren hiervoor is niet meer mogelijk. Hou onze website en facebookpagina in het oog om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures.

 

Heb jij een hart voor het landschap, ben je gepassioneerd door houtkanten, hoogstamboomgaarden, knotbomen en andere kleine landschapselementen? Weet je van aanpakken en kan je je makkelijk inleven in de wensen van andere mensen? Lees dan zeker onze vacature en reageer voor 20 april 2020!

Contract van bepaalde duur tot eind 2021 met mogelijkheid op verlenging.

Lees hier de volledige vacature (pdf)

Stuur je kandidatuur ten laatste tegen 20 april 2020 om 12u via email naar info@rlva.be, met als onderwerp 'sollicitatie natuur en landschap’ en met volgende pdf’s in bijlage:

  • uitgebreid CV met documentnaam: 'Familienaam_Voornaam_cv'
  • motivatiebrief met documentnaam: 'Familienaam_Voornaam_motivatiebrief'
  • scan hoogste relevante diploma met documentnaam ‘Familienaam_Voornaam_diploma’

Daarnaast zoeken we ook een geschikte kandidaat om een afwezige collega te vervangen. Hoewel we voor deze vervanging ongeveer hetzelfde profiel zoeken als bij bovenstaande vacature, is dit een losstaande procedure. Ook als je aangeworven wordt voor de vervanging kan je nog steeds meedoen aan bovenstaande vacature. Als je geïnteresseerd bent om zo snel mogelijk te starten om onze collega te vervangen, stuur dan een mail naar info@rlva.be, met als onderwerp 'sollicitatie vervangingscontract’ en met volgende pdf’s in bijlage:

  • uitgebreid CV met documentnaam: 'Familienaam_Voornaam_cv'
  • motivatiebrief met documentnaam: 'Familienaam_Voornaam_motivatiebrief'

Voor meer informatie: neem contact met Robert Gruwez, coördinator RLVA, robert.gruwez@rlva.be of 055/20.72 65.
Wegens de maatregelen in verband met het Covid-19 virus zijn we niet altijd vlot telefonisch bereikbaar. Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.