workshop wilgentunnel bouwen

30 jaar RLVA: workshop wilgentunnel bouwen14 januari 2023 | 09u30

Start

14 januari 2023 | 12u30

Einde

5 euro

prijs
Delen

30 jaar RLVA

wilgentunnel
© RLVA

Workshop wilgentunnel bouwen

Zin om zelf een wilgentunnel te creëren in je tuin/school/buurt en niet direct een idee hoe eraan te beginnen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou! 
Bij de inrichting van een natuur-losloopweide (honden) wordt er onder deskundige begeleiding een wilgentunnel gecreëerd. Je leert er al doende alle kneepjes van het vak...
Meebrengen: eigen snoeischaar

Locatie: parking Abeelstraat, Brakel
Kostprijs: 5€ per persoon, maximaal 16 deelnemers. Activiteit voor deelnemers vanaf 12 jaar. 

RLVA bestaat 30 jaar! Om dat te vieren organiseren we 30 natuurbelevingsactiviteiten, overal in de Vlaamse Ardennen. Van wandelen tot kajakken, van snoeidemo’s tot bosbaden, van een workshop gin maken tot een boottocht, je kan het allemaal meemaken. Neem je aan drie (of meer) activiteiten deel? Dan maak je kans op 1 van de 30 mooie prijzen, met als hoofdprijs een weekendje weg in een prachtige B&B in de Vlaamse Ardennen. Alle info op www.rlva.be/30jaarrlva.

 

inschrijven

inschrijven

opgepast: Eenmaal geboekt en betaald kan je inschrijving niet meer worden geannuleerd. Je kan je plaats wel doorgeven aan iemand anders: neem hiervoor telefonisch contact op op het nummer 055 20 72 65 (tijdens de kantooruren)