wandeling streekeigen planten

30 jaar RLVA: wandeling streekeigen plantenTerug naar overzicht

10 februari 2023 | 14u00

Start

10 februari 2023 | 17u00

Einde

2,5 euro

prijs
Delen

30 jaar RLVA

streekeigen planten
© RLVA - Bart

Wandeling streekeigen planten

We nemen je graag mee op sleeptouw in het historische Bos t' Ename waar een doorwinterde,  ervaren gids je alles kan vertellen over streekeigen plantgoed. 
Het Bos t' Ename (± 320 hectare)is een bosgebied dat reeds vanaf de middeleeuwen tot op heden stap voor stap aan elkaar gegroeid is en vanaf de 16e eeuw zo werd genoemd. 

Locatie: Enameplein, Ename - Oudenaarde 
Kostprijs: 2,5€ per persoon, maximaal 35 deelnemers.

RLVA bestaat 30 jaar! Om dat te vieren organiseren we 30 natuurbelevingsactiviteiten, overal in de Vlaamse Ardennen. Van wandelen tot kajakken, van snoeidemo’s tot bosbaden, van een workshop gin maken tot een boottocht, je kan het allemaal meemaken. Neem je aan drie (of meer) activiteiten deel? Dan maak je kans op 1 van de 30 mooie prijzen, met als hoofdprijs een weekendje weg in een prachtige B&B in de Vlaamse Ardennen. Alle info op www.rlva.be/30jaarrlva.

 

inschrijven

inschrijven

opgepast: Eenmaal geboekt en betaald kan je inschrijving niet meer worden geannuleerd. Je kan je plaats wel doorgeven aan iemand anders: neem hiervoor telefonisch contact op op het nummer 055 20 72 65 (tijdens de kantooruren)