Wandelen tussen poel en pint

30 jaar RLVA: wandelen tussen poel en pint - geannuleerdTerug naar overzicht

 

Start

 

Einde
Delen

30 jaar RLVA

wandelen tussen poel en pint
© RLVA - Bart

Wandelen tussen poel en pint

GEANNULEERD

Poelen, Kleine landschapselementen, bossen, boomgaarden, … en de bijhorende fauna en flora kenmerken allemaal mee het landschap van de Vlaamse Ardennen. Al wandelend verkennen we graag, samen met u, deze pareltjes van de streek en sluiten af met een 'Steenuilke'. 
Steenuilke werd in samenwerking met brouwerij De Rijck gecreëerd ter ondersteuning van het steenuilproject in de regio. Om de specificiteit van onze streek en dit kleine diertje te onderstrepen werden zorgvuldig geurige kruiden uit de Vlaamse ardennen geselecteerd. Deze geven het bier zijn heel eigen volmondig aroma en smaak, zodat eentje al snel smaakt naar meer.

DEZE ACTIVITEIT GAAT JAMMER GENOEG NIET DOOR. Neem een kijkje op www.rlva.be/30jaarrlva, daar vind je vast een andere leuke activiteit. 

RLVA bestaat 30 jaar! Om dat te vieren organiseren we 30 natuurbelevingsactiviteiten, overal in de Vlaamse Ardennen. Van wandelen tot kajakken, van snoeidemo’s tot bosbaden, van een workshop gin maken tot een boottocht, je kan het allemaal meemaken. Neem je aan drie (of meer) activiteiten deel? Dan maak je kans op 1 van de 30 mooie prijzen, met als hoofdprijs een weekendje weg in een prachtige B&B in de Vlaamse Ardennen. Alle info op www.rlva.be/30jaarrlva.

 

inschrijven

inschrijven niet mogelijk

opgepast: Eenmaal geboekt en betaald kan je inschrijving niet meer worden geannuleerd. Je kan je plaats wel doorgeven aan iemand anders: neem hiervoor telefonisch contact op op het nummer 055 20 72 65 (tijdens de kantooruren)