Verhalen bij het haardvuur voor gezinnen

30 jaar RLVA: Verhalen bij het haardvuur voor gezinnenTerug naar overzicht

4 januari 2023 | 16u00

Start

4 januari 2023 | 17u30

Einde

5 euro

prijs
Delen

30 jaar RLVA

verhalen bij het haardvuur
© Dave Wilkie

Vurige winterverhalen bij het haardvuur

Hilde Rogge, een verhalenvertelster pur sang, koestert de kracht van de mondelinge verteltraditie. Verhalen dwingen haar elk gesproken woord zorgvuldig te wikken en te wegen. Wat overblijft is de pure essentie  en de beelden.
We nestelen ons gezellig binnenshuis rond het haardvuur om de verhalen warm te beleven! Daarna kunnen de verhalen bij een natje doorgespoeld worden...

Locatie: Muurstraat 10, Petegem aan de Schelde, Wortegem-Petegem
Kostprijs: 5€ per persoon, jonger dan 12 gratis (wel ook inschrijven!), maximaal 40 deelnemers. 

RLVA bestaat 30 jaar! Om dat te vieren organiseren we 30 natuurbelevingsactiviteiten, overal in de Vlaamse Ardennen. Van wandelen tot kajakken, van snoeidemo’s tot bosbaden, van een workshop gin maken tot een boottocht, je kan het allemaal meemaken. Neem je aan drie (of meer) activiteiten deel? Dan maak je kans op 1 van de 30 mooie prijzen, met als hoofdprijs een weekendje weg in een prachtige B&B in de Vlaamse Ardennen. Alle info op www.rlva.be/30jaarrlva.

 

inschrijven

inschrijven

opgepast: Eenmaal geboekt en betaald kan je inschrijving niet meer worden geannuleerd. Je kan je plaats wel doorgeven aan iemand anders: neem hiervoor telefonisch contact op op het nummer 055 20 72 65 (tijdens de kantooruren)