Ontdek onze Vleermuizen

30 jaar RLVA: ontdek onze vleermuizenTerug naar overzicht

26 augustus 2022 | 19u30

Start

26 augustus 2022 | 22u00

Einde

5 euro

prijs
Delen

30 jaar RLVA

ontdek onze vleermuizen
© Vilda - Rollin Verlinde

Ontdek onze Vleermuizen

We nemen je graag mee op een vleer-beleef-muisavond met een lezing en een wandeling. Je kan er heel wat opsteken over die fascinerende beestjes en met wat geluk krijgen we zo ook nog te zien en te horen.

Wist je trouwens dat er in België een twintigtal soorten vleermuizen leven? Sommige vleermuizen wonen in huizen, grotten of verlaten forten, andere in holle boomstammen. Zo heeft elke soort zijn favoriete stekje. Kom ze ontdekken tijdens de Nacht van de Vleermuis! Je kan er terecht voor een duistere speurtocht met batdetector, vleermuisvriendelijke kinderactiviteiten en een bloederige coctail in een batcafé. 

Activiteit in samenwerking met Natuurpunt Oosterzele.
Locatie: GC De Ganck/Erfgoedhuis, Sint-Antoniusplein 10 Moortsele-Oosterzele.
Kostprijs: 5€ per persoon, jonger dan 16 gratis (wel ook inschrijven!), maximaal 30 deelnemers. 
Meebrengen: zorg voor aangepaste kledij want 's avonds kan het frisser worden.

RLVA bestaat 30 jaar! Om dat te vieren organiseren we 30 natuurbelevingsactiviteiten, overal in de Vlaamse Ardennen. Van wandelen tot kajakken, van snoeidemo’s tot bosbaden, van een workshop gin maken tot een boottocht, je kan het allemaal meemaken. Neem je aan drie (of meer) activiteiten deel? Dan maak je kans op 1 van de 30 mooie prijzen, met als hoofdprijs een weekendje weg in een prachtige B&B in de Vlaamse Ardennen. Alle info op www.rlva.be/30jaarrlva.

 

inschrijven

inschrijven

opgepast: Eenmaal geboekt en betaald kan je inschrijving niet meer worden geannuleerd. Je kan je plaats wel doorgeven aan iemand anders: neem hiervoor telefonisch contact op op het nummer 055 20 72 65 (tijdens de kantooruren)