mountainbiketocht kuitenbijters - geannuleerd

30 jaar RLVA: mountainbiketocht - geannuleerdTerug naar overzicht

27 November 2022 | 09u30

Start

27 November 2022 | 12u30

Einde

5 euro

prijs
Delen

30 jaar RLVA

mountainbiketocht
© Vilda - Yves Adams

Mountainbiketocht kuitenbijters

ACTIVITEIT GEANNULEERD

De Vlaamse Ardennen staan gelijk aan kuitenbijters! Onder begeleiding van een ervaren team mountainbikers worden jullie uitgedaagd om die kuitenbijters te beklimmen. Er wordt in twee groepen van telkens 20 deelnemers gereden. Je hoeft geen doorwinterde sportieveling te zijn, de tocht blijft haalbaar voor iedereen die wel eens recreatief gaat mountainbiken. 

Kostprijs: 5€ per persoon, maximaal 40 deelnemers. 
Meebrengen: eigen fiets (wettelijk in orde!), fietshelm, drinkbus
Je bent bij deze activiteit verzekerd, maar hiervoor is het noodzakelijk om bij aanvang van alle deelnemers het rijksregisternummer te noteren. Breng dus zeker je identiteitskaart mee. 

RLVA bestaat 30 jaar! Om dat te vieren organiseren we 30 natuurbelevingsactiviteiten, overal in de Vlaamse Ardennen. Van wandelen tot kajakken, van snoeidemo’s tot bosbaden, van een workshop gin maken tot een boottocht, je kan het allemaal meemaken. Neem je aan drie (of meer) activiteiten deel? Dan maak je kans op 1 van de 30 mooie prijzen, met als hoofdprijs een weekendje weg in een prachtige B&B in de Vlaamse Ardennen. Alle info op www.rlva.be/30jaarrlva.

 

inschrijven

Deze activiteit werd geannuleerd. Inschrijven is niet mogelijk.