fietstocht landschapsbeleving

30 jaar RLVA: fietstocht landschapsbelevingTerug naar overzicht

19 maart 2023 | 14u00

Start

19 maart 2023 | 17u00

Einde

2,5 euro

prijs
Delen

30 jaar RLVA

fietstocht
© RLVA

Fietstocht landschapsbeleving

Erpe-Mere en Haaltert zijn sterk verstedelijkte gemeenten in ons werkingsgebied. Maar achter de huizen ontvouwen zich panorama’s vol kouters en groenlinten en is er een veelheid aan trage wegen. We gaan op landschapsfietstocht en verkennen de zuidkant van Erpe-Mere en de westkant van Haaltert, waar de Vlaamse Ardennen de hand reiken aan de Denderregio.

We gaan op toer voor een rit van maximaal 30 km. Houd er rekening mee dat verschillende delen van het parcours hellend zijn en dat we ook goed berijdbare, maar onverharde landwegen nemen. Hier en daar stoppen we voor een woordje uitleg over dat landschap en haar goed bewaarde geheimen. 

Afspraak vóór het stationsgebouw van Burst op het Stationsplein. Daar is voldoende parking mocht u met de auto willen komen, en is er een relatief vlotte verbinding per trein vanuit Oudenaarde, Zottegem en Denderleeuw. Uw fiets voorziet u vanzelfsprekend zelf.

Locatie: Stationsplein Burst (Erpe-Mere)
Kostprijs: 2,5€ per persoon, maximaal 25 deelnemers. 

RLVA bestaat 30 jaar! Om dat te vieren organiseren we 30 natuurbelevingsactiviteiten, overal in de Vlaamse Ardennen. Van wandelen tot kajakken, van snoeidemo’s tot bosbaden, van een workshop gin maken tot een boottocht, je kan het allemaal meemaken. Neem je aan drie (of meer) activiteiten deel? Dan maak je kans op 1 van de 30 mooie prijzen, met als hoofdprijs een weekendje weg in een prachtige B&B in de Vlaamse Ardennen. Alle info op www.rlva.be/30jaarrlva.

 

inschrijven

inschrijven

opgepast: Eenmaal geboekt en betaald kan je inschrijving niet meer worden geannuleerd. Je kan je plaats wel doorgeven aan iemand anders: neem hiervoor telefonisch contact op op het nummer 055 20 72 65 (tijdens de kantooruren)