Exploratie Heurnemeersen

Gidsen voor Gidsen is een reeks thematische excursies voor natuurgidsen. Deze keer verkennen we de HeurnemeersenTerug naar overzicht

9 oktober 2022 | 09u30

Start

9 oktober 2022 | 12u30

Einde

3 euro

prijs
Delen

Gidsen voor Gidsen

© Vilda - Rollin Verlinde

Exploratie van de Heurnemeersen

Ben je natuurgids of natuurgids in opleiding? Dan is 'gidsen voor gidsen' vast iets voor jou! Een reeks thematische excursies biedt je de kans om je kennis aan te scherpen of één en ander op te frissen. De excursies zijn op maat van natuur- en landschapsgidsen, wat betekent dat er gefocust wordt op diepere inhoud en achtergrond voor natuurgidsen (ook in opleiding) uit de regio. Ook beheerders van natuurgebieden die vaak groepen rondleiden zijn welkom.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk.
Deelnamekosten: 3€ per activiteit.

Zondag 9 oktober: Exploratie De Heurnemeersen
Focus op het rivierenlandschap met zijn typische biodiversiteit en het toe- en aangepaste beheer. Van 9u30 -12u30 met gids Davy De Groote.

 

Geïnteresseerd? Meld je aan via griet.dewitte@rlva.be . Je ontvangt dan, na goedkeuring, voor elke activiteit een uitnodiging. Gidsen voor gidsen Vlaamse Ardennen is een samenwerking tussen Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen, Natuuracademie en bezoekerscentrum Vlaamse Ardennen Boembekemolen.

Inschrijven

meld je aan