Digitaal hoogtemodel en historische kaarten

Gidsen voor Gidsen is een reeks thematische excursies voor natuurgidsen. Deze keer bekijken we wat je als natuurgids uit het digitaal hoogtemodel en uit historische kaarten kan leren.Terug naar overzicht

2 December 2022 | 14u00

Start

2 December 2022 | 17u00

Einde

3 euro

prijs
Delen

Gidsen voor Gidsen

© Vilda - Yves Adams

Digitaal hoogtemodel en historische kaarten

Ben je natuurgids of natuurgids in opleiding? Dan is 'gidsen voor gidsen' vast iets voor jou! Een reeks thematische excursies biedt je de kans om je kennis aan te scherpen of één en ander op te frissen. De excursies zijn op maat van natuur- en landschapsgidsen, wat betekent dat er gefocust wordt op diepere inhoud en achtergrond voor natuurgidsen (ook in opleiding) uit de regio. Ook beheerders van natuurgebieden die vaak groepen rondleiden zijn welkom.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk.
Deelnamekosten: 3€ per activiteit.

Vrijdag 2 december : Digitaal Hoogte Model en historische kaarten
Het Digitaal Hoogtemodel is de verzamelnaam voor alle gebiedsdekkende hoogtegegevens van Vlaanderen waarover Informatie Vlaanderen beschikt. Wat kan dit voor jou als gids of beheerder betekenen? Van 14u tot 17u in Ronse met gids Jan Bastiaens (Onroerend Erfgoed)

 

Geïnteresseerd? Meld je aan via griet.dewitte@rlva.be . Je ontvangt dan, na goedkeuring, voor elke activiteit een uitnodiging. Gidsen voor gidsen Vlaamse Ardennen is een samenwerking tussen Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen, Natuuracademie en bezoekerscentrum Vlaamse Ardennen Boembekemolen.

Inschrijven

meld je aan