Bosbaden in Ronse

30 jaar RLVA: bosbaden30 maart 2023 | 09u30

Start

30 maart 2023 | 12u00

Einde

15 euro

prijs
Delen

30 jaar RLVA

bosbaden in Ronse
© Vilda - Rollin Verlinde

Bosbaden in Ronse

Traagheid is hét geheim van bosbaden. Ontspanning ontstaat door je onder te dompelen in de atmosfeer van het bos. Kuier, struin, focus op de natuur en observeer wat je hoort, ziet, ruikt en voelt. Ontdek/voel/beleef de wonderbaarlijke relatie tussen de natuur, je lichaam, geest en je ziel. We nodigen je uit om met een open geest het bos in te gaan...

Kostprijs: 15€ per persoon, maximum 10 deelnemers.
Locatie: Bos Ter Eecken Ronse, afspraak aan La Salettestraat in Louise-Marie (Maarkedal)

RLVA bestaat 30 jaar! Om dat te vieren organiseren we 30 natuurbelevingsactiviteiten, overal in de Vlaamse Ardennen. Van wandelen tot kajakken, van snoeidemo’s tot bosbaden, van een workshop gin maken tot een boottocht, je kan het allemaal meemaken. Neem je aan drie (of meer) activiteiten deel? Dan maak je kans op 1 van de 30 mooie prijzen, met als hoofdprijs een weekendje weg in een prachtige B&B in de Vlaamse Ardennen. Alle info op www.rlva.be/30jaarrlva.

 

inschrijven

inschrijven

opgepast: Eenmaal geboekt en betaald kan je inschrijving niet meer worden geannuleerd. Je kan je plaats wel doorgeven aan iemand anders: neem hiervoor telefonisch contact op op het nummer 055 20 72 65 (tijdens de kantooruren)