Boottocht op de Schelde

30 jaar RLVA: Boottocht op de ScheldeTerug naar overzicht

2 juli 2023 | 09u30

Start

2 juli 2023 | 12u30

Einde

15 euro

prijs
Delen

30 jaar RLVA

boottocht op de Schelde
© RLVA - Bart

Boottocht op de Schelde

Ook zin om de Vlaamse Ardennen te bewonderen vanuit een aparte invalshoek, namelijk vanop het water? De adembenemende landschappen zijn alvast het neusje van de zalm. We laten ons rustig meevoeren met de passagiersboot Katima van waarop een gids ons interessante en leuke ditjes en datjes zal meegeven. 
Deze activiteit is geschikt voor groot en klein met zitplaatsen op de boot. Bij zonnig en droog weer kan je genieten vanop het dek, bij regenweer vanuit de binnenruimte.
Aan boord komen: tussen 9u - 9.30u

Kostprijs: 15€ per persoon, maximaal 80 deelnemers. 
Locatie:Parking Lotharingenstraat, Provinciaal Erfgoedcentrum Ename 

RLVA bestaat 30 jaar! Om dat te vieren organiseren we 30 natuurbelevingsactiviteiten, overal in de Vlaamse Ardennen. Van wandelen tot kajakken, van snoeidemo’s tot bosbaden, van een workshop gin maken tot een boottocht, je kan het allemaal meemaken. Neem je aan drie (of meer) activiteiten deel? Dan maak je kans op 1 van de 30 mooie prijzen, met als hoofdprijs een weekendje weg in een prachtige B&B in de Vlaamse Ardennen. Alle info op www.rlva.be/30jaarrlva.

 

inschrijven

inschrijven

opgepast: Eenmaal geboekt en betaald kan je inschrijving niet meer worden geannuleerd. Je kan je plaats wel doorgeven aan iemand anders: neem hiervoor telefonisch contact op op het nummer 055 20 72 65 (tijdens de kantooruren)