30 jaar RLVA – 30 activiteiten – 30 prijzen

 

30 jaar RLVA30 jaar

Al 30 jaar lang zet Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen (RLVA) zich in voor natuur en landschap in de Vlaamse Ardennen. Gedurende die 30 jaar heeft RLVA gezorgd voor het aanplanten van vele honderden hoogstam fruitbomen, vele kilometers hagen en heggen, tientallen poelen en andere natuurelementen, en zo het Vlaamse Ardennen landschap weer aangekleed. Ondertussen maken 18 steden en gemeenten deel uit van deze vzw, en is het werkingsgebied gegroeid tot 695 km².

 

30 activiteiten

Om het dertigjarig bestaan te vieren organiseert RLVA het komende jaar 30 natuurbelevingsactiviteiten, overal in de Vlaamse Ardennen. Van wandelen tot kajakken, van snoeidemo’s tot bosbaden, van een workshop gin maken tot een boottocht, je kan het allemaal meemaken. Neem je aan drie (of meer) activiteiten deel? Dan maak je kans op 1 van de 30 mooie prijzen, met als hoofdprijs een weekendje weg in een prachtige B&B in de Vlaamse Ardennen. Ook de 2e en 3e prijs laten jou en je partner genieten van een nachtje in een schitterende B&B. Wat je nog zo al kan winnen lijsten we op onderaan deze pagina.

De aftrap van het feestjaar wordt gegeven op 2 juli in Geraardsbergen, waar we je verwelkomen in de Helix. Samen met je gezin kan je er genieten van een namiddag vol natuurbeleving.  We zorgen voor allerlei activiteiten in een gezellige sfeer. Wat dacht je bijvoorbeeld van boogschieten, met de fiets fruitsap persen, waterdiertjes onderzoeken, braakballen pluizen, een actieve bakoven en mooie wandelingen in de directe omgeving. Het volledige programma komt zo snel mogelijk online op deze pagina. Tot dan?

 

30 prijzen

1e prijs: een weekendje weg voor 2 personen in een B&B in de Vlaamse Ardennen

2e prijs: 1 overnachting voor 2 personen in een B&B in de Vlaamse Ardennen

3e prijs: 1 overnachting voor 2 personen in een B&B in de Vlaamse Ardennen

4e tot 10e prijs: een mand lekkere streekproducten uit de Vlaamse Ardennen

11e tot 20e prijs: boekenbon

21e tot 30e prijs: insectenhotel