de vlaamse ardennen dagen je uit

 

25 jaar RLVA
Op 8 juli vieren we ons 25 jarig bestaan met een gezinshappening en een challenge ten voordele van streekmotor 23. Al een kwart eeuw zetten we onze schouders onder tal van projecten die het prachtige landschap van de Vlaamse Ardennen ten goede komen, en dat mag gevierd worden. We nodigen jullie dus graag uit op ons zomerevenement dat zal doorgaan op 8 juli 2017 in het recreatiedomein het Kluisbos.

Het zomerevenement bestaat enerzijds uit een gezellige familiedag met een familie-challenge ‘kleine Helden van de Vlaamse Ardennen’ gericht op gezinnen met hun kinderen, en anderzijds uit een teamchallenge ‘grote Helden van de Vlaamse Ardennen’ voor bedrijven en vriendengroepen ten voordele van Streekmotor23.

 

Familiedag 'kleine Helden van de Vlaamse Ardennen'

De familiedag ‘kleine Helden van de Vlaamse Ardennen’ heeft een gratis en doorlopend (11u – 21u) programma waarbij we het recreatiedomein omtoveren tot een leuke setting, waar tal van avontuurlijke uitdagingen op jullie liggen te wachten, maar waar je ook gewoon gezellig kan komen vertoeven.

 

programma

  • 11u – 13u30 : Picknick (gratis)

Wij nodigen iedereen uit om samen te komen picknicken! Breng je eigen gevulde picknickmand mee, en wij zorgen voor de rest… we spreiden alvast vele picknickkleedjes en strobalen uit en zorgen voor een gepast streepje muziek en enkele gezellige hoekjes. Dranken kunnen ter plaatse worden gekocht.

  • 13u30 - 17u00 : Avonturenparcours voor jong en minder jong (gratis)

De activiteiten voor de familie-challenge vinden doorlopend plaats en staan in het teken van de 5 natuurelementen : vuur, water, aarde, wind en hout. Je overlevingstechnieken worden op de proef gesteld en wie er uiteindelijk in slaagt om de 5 elementen te temmen, mag zich voor eeuwig een ‘kleine held van de Vlaamse Ardennen’ noemen. De workshops zijn voorzien voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook de kleinsten kunnen zich amuseren op het speelpleintje en doorlopend zijn er een grimestand en een springkasteel aanwezig.

  • 18u00 : BBQ en vuurmoment

‘s Avonds voorzien we de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezellige BBQ (betalend). Binnenkort volgt meer info en de mogelijkheid tot inschrijving

 

Teamchallenge 'Helden van de Vlaamse Ardennen'

De teamchallenge ‘Helden van de Vlaamse Ardennen’ voor bedrijven en vriendengroepen is een initiatief van Streekmotor23, het streekfonds dat lokale initiatieven steunt die mens en omgeving ten goede komen.

Teams van 4 personen strijden die dag om de ware titel ‘Grote helden van de Vlaamse Ardennen’ in en rond het Kluisbos. De deelnemers worden getest op oriëntatie, zin voor avontuur, uitdaging en teamkracht. De opbrengst gaat naar de projecten van Streekmotor23.

 

programma

  • 9u – 10u : onthaal en ontbijt
  • 10u – 12u30 : briefing en start challenge deel 1 : oriëntatieloop
  • 12u30 – 13u30 : lunchpauze (broodjes)
  • 13u30 - 16u00 : challenge deel 2 : Avontuur, Uitdaging & Teamkracht
  • 17u00 : bekendmaking ranking en winnende team
  • 18u00 : BBQ en vuurmoment

De prijs voor deelname aan de team-challenge bedraagt 300 euro per deelnemend team (max. 4 personen per team) en omvat deelname aan de teamchallenge, verzekering, broodjeslunch en BBQ voor iedere deelnemer.
Douches en kleedruimtes zijn aanwezig. Alle info en inschrijvingen via Streekmotor 23 / Stefanie Albers T 055 207 265 stefanie.albers@streekmotor23.be

Bewaren

Bewaren

Bewaren